Goedkoopste Crematie van Groningen

Respectvol en waardig, zo wenst iedereen zijn afscheid. Wij realiseren een passende crematie, tegen een vaste (lage) prijsstelling, voor elk budget. Ook al is de crematie nog zo eenvoudig, bij ons is het altijd stijlvol. Dat kan alleen omdat we persoonlijk betrokken zijn. Bekijk onze pakketten online, de crematie regelen we uiteraard in overleg telefonisch of persoonlijk, waar u wilt. Bel gerust, we zijn er 24/7.

Ervaringen

Uitvaart24 vraagt elke opdrachtgever na de uitvaart een beoordeling in te vullen op www.klantenvertellen.nl. www.klantenvertellen.nl beheert al onze beoordelingen onafhankelijk en correct. U kunt er zeker van zijn dat wij geen invloed op de verwerkte beoordelingen hebben. Zo kunt u deelgenoot zijn van ervaringen van anderen en wij kunnen waar nodig leren van elke beoordeling.

9.3
4.5
160 beoordelingen in de laatste 12 maanden. 98 beveelt Uitvaart24 aan.

Uitvaart24

heeft een totaal van 1253 beoordelingen met een gemiddelde score van 9.3
Beoordeel ons
9
4.5
Oprechte interesse en betrokkenheid tegen betaalbare prijzen en volledig transparant
Uitvaart24 laat zien dat het regelen van een afscheid dat voldoet aan specifieke wensen ook voor een normaal bedrag kan zolang je het geen probleem vindt dat zij de locatie bepalen en er beperkte keuze is in tijd. Wij konden prima uit de voeten met 9.30-10.30 u in het intieme paviljoentje bij het crematorium in Ugchelen. Omgeven door veel groen, deur open en een bescheiden opstelling van de uitvaartbegeleider.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 4
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-10-2021 Yvelotte, Apeldoorn
10
5
In een verdrietige periode zijn deze mensen een enorme steun
Om online een crematie te regelen doe je niet zo snel. Maar in een gekke tijd ontkom je er bijna niet aan. Ik heb niets meer dan lif. Alles is me uit handen genomen en heel goed geregeld.avond voor de crematie een persoonlijk gesprek gehad via de telefoon met de uitvaartbegeleider. Er werd alle tijd genomen en heel fijn meegedacht. Ik ben ze zeer dankbaar voor een respectvolle serene crematie waar ik heel fijn op kan terug kijken.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
23-10-2021 Sandra Veldhuis, Apeldoorn
10
5
Prima en zeer nette uitvaart waarbij het persoonlijke niet over het hoofd wordt gezien, tegen een ze
Naar het overlijden van mijn vader, werden wij door verwezen naar een lokale uitvaartondernemer vanuit de verzekering die mijn vader had afgesloten. Omdat de verzekering van mijn vader niet erg hoog was wilde wij graag zo dicht mogelijk bij dit bedrag blijven. Helaas was de offerte van deze uitvaartondernemer het dubbele dan wij in gedachten hadden. Ook vonden wij sommige zaken wel erg hoog. De goedkoopste kist was bijna €1000,-. Wij zijn op internet gaan zoeken en kwamen uit bij Uitvaart 24. die de gehele uitvaart hebben overgenomen van de lokale uitvaartondernemer en dit naar volle tevredenheid hebben uitgevoerd, voor de heeft van de kosten. Ik raad iedereen aan ga meteen in gesprek met uitvaart 24 en u komt niet met een kater te zitten i.v.m. de kosten.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-10-2021 Catharine, Renkum
10
5
Zeer tevreden, alles goed geregeld
Het is respectvol en goed verlopen, een eenvoudige crematie zoals mijn man het wilde. Goed gevoel erbij, top.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
21-10-2021 Anneke, Nieuwegein
10
5
Vakkundig
Ongedwongen ze geven je een fijn gevoel. Denken met je mee.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid
n.v.t
Communicatie
n.v.t
Deskundigheid
n.v.t
06-10-2021 Bettu, Assendelft
9
4.5
Geweldig afscheid
Bij Uitvaart24 is alles mogelijk. Ze begeleiden alles goed. Wij hebben een heel mooi afscheid gehad met alle wensen van iedereen. Ook het condoleance afscheid in Portsmuiden was erg mooi en goed verzorgd.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
22-09-2021 Monique, Amsterdam
9
4.5
Prettig contact
Zeer nette discrete persoonlijke service, ondanks dat de gesprekken via de telefoon gingen. Aan alle onze wensen kon voldaan worden. De standaard aangeboden pakketten kunnen naar wens uitgevoerd worden.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 4.5
Deskundigheid 4.5
21-09-2021 Cees, Amstelveen
10
5
perfecte organisatie
Heel aimabel zeer sterk betrokken, niet alleen professioneel maar ook menselijk en ondanks alle organisatorische bijkomstigheden niet duur.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-09-2021 john, amsterdam
10
5
Fijne uitvaartverzorging
Heel prettig kontakt, goed gericht op het voorkomen van problemen. Altijd bereid om mee te denken en schatten van mensen die weten wanneer ze nodig zijn! Zelfs een rolstoel stond klaar toen die nodig was. En ook nog goede mogelijkheden bij een goedkope uitvaart. Veel dank voor alle fijne begeleiding.
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
20-09-2021 Nelly, Den Haag
9
4.5
Zeer fijne organisatie, was top
De uitvaart was super geregeld. Vriendelijke mensen en hebben aan alle eisen voldaan, zeer hartelijk. De as kregen we ook vrij snel mee zodat we de overledene snel op doorreis aan haar laatste wens kon voldoen, dat was een hele opluchting. Ik kan iedereen deze uitvaart aanraden. Met vriendelijke groeten en bedankt voor de fijne zorg. Avyola Jozsi
Aanbeveling: Ja
Bereikbaarheid 1.5
Communicatie 5
Deskundigheid 5
13-09-2021 Avyola Margit, ALmiryda

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Over Uitvaart24

Uitvaart24 verzorgt een uitvaart voor elk budget in geheel Nederland. Waardig en transparant, zonder onverwacht hoge nota achteraf.

Meer ervaringen lezen? Bekijk al onze reviews